~ FOLLOW ME ~

Isnin, 19 Disember 2011

MENANG GARNIER

Wahhh.....lama sungguh tak buat entry, dah bersawang dah blog buruk alyn nie nak taip kat opis busy jer dengan tender yang tinggi macam klcc, nak taip kat umah busy pulak dengan hero-hero terchenta..macam mane la blog nie tak bersawangkan.

Walaupun blog nie dah lama tak berhapdet ade jugak orang nak jenguk & follow, tq yer ouls..he3
Alhamdulillah rezeki alyn menag contest ade lagi..he3... nie yang nak story nie..kali ini alyn menang contest on9 dari FB, alyn menang set GARNIER..meh sini tengok ape yang alyn dapat
v
v
v
v
v
v
v
taadaaa...........see banyak jugak yang alyn dapatkan..happy woo dapat brang free :)


Set shampoo nie pulak alyn menang contest dari majalaha Cosmopolitan untuk September, if ouls tak sempat baca entry tu ada kat sini

Jimat duit  alyn untuk 2 bulan..tak payah beli shampoo..he3

Syukur sangat-sangat murah rezeki alyn...ade lagi hadiah menang contest tapi belum sampai..tungguuuuu :)

2 ulasan:

Cute Mum berkata...

tahniah..
tiket wayang dah pos..

azlin mrs'Hairil berkata...

cute mum: tqvm uyun :)