~ FOLLOW ME ~

Isnin, 19 Disember 2011

JaLaN-JaLan GenTinG

Kali terakhir alyn pergi genting masa 2003, 8 tahun sudah hahaha. masa tu pergi masa zaman cintan cintun wif My Love En.Somi. Sebenarnya memang dah lama alyn dok merayu domba dengan My Love nak pergi genting dari lahirnya Adam I sampai la kluar pulak Hadif..Adam pun dah 4 tahun, hrmm..punya la hazab nak merayu suruh pegi genting...hahaha

Sebenarnya, weols tak planning pun pergi genting pun, kebetulan adik alyn nak bawa gulrpren die jumpe mama kat Mentakap..nak bincang pasal tunang katanye...Insyallah raya cina nie alyn bakal dapat adik ipar.Yehaaa...happy ko nak dapat adik ipar..hahaha overkan! So dah alang-alang sampai ker Mentakap, My Love ajak naik Genting heehehe...weols tdo 1 malam kat kat umah mama...esoknya pagi2 lagi dah gerak naik Genting..

Sumpah masa on the way nak naik memang giler excited, dalam pale nak main tu, nak main nie...dah serabut macam2 ko nak main yer alyn. Weols tak naik sampai Genting, weols park kete kat Skyway, pastu naik Skyway Cable Car sampai Genting, saje nak bagi Adam & Hadif naik cable car.

Tapi tu la kita hanye mampu merancang tuhan yang menentukan..cuaca kat Genting adalah hujan..kabus adalah sangat-sangat tebal :(  Sampai2 kat Genting....haaaa amik ko sesak sgt..outdoor theme park banyak yang tak boleh main, sebab kabus tebal, sebab tu la Indoor Theme Park dah macam ikan sardin....ahhhh tak suka, dah la alyn dok meratap nak sampai Genting ne susah...last2 ko tak dapat main...tesionnnn giler :(

Nak bergambar pun nampak kabus jer...aptb##grrrrrrr, Hrmmmm tapi takpe la janji Adam & Hadif happy & enjoy kat Genting..Insyallah, lain kali kita pergi yer sayang mama...tunggu 8 tahun lagi kot...hahaaha :P

 Lepas turun Genting weols singgah satu tempat...tunggu next entry yer...

 Adam & Hadif sekarang dah giler nak bergambar


 Dalam Skyway Cable Car

Smile :D


Adam cool!!

Hadif excited :)

Loving Couple....Papa & Mama




Sejuk wooo....macam kat obersea






Nie jer pic yang ade..kang alyn tatap banyak2 kat sini weols borink pulop..okbye2#

2 ulasan:

Ila berkata...

takde rezeki ek..takpe,tunggu 8 tahun lagi..hehehe

azlin mrs'Hairil berkata...

ila: tungguuu...ekekek :)