~ FOLLOW ME ~

Rabu, 2 November 2011

Happy Menang Hamper SiLky Shine

Lunch tadi singgah 7E, saje jer nak tengok majalah Cosmopolitan & InTrend keluaran November.
pastu dah nampak kat  rak ade terus je rembat majalah Cosmopolitan & InTrend.
Serius masa beli majalah Cosmopolitan tu memang alyn takde nak selak2 nak tengok kot2 nama ade naik menang contest ker..nampak terus jer bayar. Sampai opis terus selak2 kat bahagian yg ade contest nak tengok ape hadiah yang menarik utuk bulan November..pastu saje je tengok senarai pemenang contest untuk September 2011, tetiba tengok nama alyn ade kat bahagian Silky Shine iaitu menang hamper bernilai RM150, melompat alyn kat opis..hahaha nasib bos tak der..
Kemenangan nie pun memang diluar jangkaan coz hantar SMS last minute sebelum tarikh tutup..saje-saje gatal tangan nak hantar SMS, tapi syukur naik jugak nama alyn.
v
v
v
v
v
v

3 ulasan:

mzhany berkata...

waaa masuk paper gituh, murah rejeki

azlin mrs'Hairil berkata...

mzhany: tu la glamer kejap..he3

Liza Razak berkata...

congrats !! bestnye :)