~ FOLLOW ME ~

Selasa, 1 November 2011

Menang RM 500 - Senyum Sampai Ke Telinga

Cantik tarikh hari nie kan 1/11/2011, dengan tarikh keramat nie lah tengah hari tadi alyn dapat panggilan dari Dumex..Alhamdulillah, alyn menang RM 500, memang kemenangan ini tak di jangka langsung pun, tapi itulah dikatakan  rezeki :D. Masa dapat call tu, terus meleleh air mata nie, memang terharu sangat2, sampai kaku 5 minit jugak la...hahaha over alyn kan :P.


Sebelum nie, macam tak yakin sangat nak join contest buat2 slogan nie, tapi haritu tengok MAMA ZARFAN menang RM 5000 terus semangat nak join contest Dumex Mamil Gold  membara. 


Contest nie, alyn buat atas nama My Prince II Hadif Aqil..memang kena la dengan menang contest nie, coz birthday Hadif 3/11, duit hasil kemenangan nie pun terus dimasukkan dalam akuan Yippie Maybank untuk Hadif. Walaupun nilainya tak seberapa tapi amat berharga sempena birthday kamo Hadif Aqil yang ke 2 tahun..Sayang Hadif sangat2 :D

Serius masih tersenyum dengan kemenangan hari ini.



3 ulasan:

Nana berkata...

wah tahniah!!!!!!!!!!!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

waahhh, best tu.. rm 500 nko..
tahniah, leh wat soping kan.. =)

azlin mrs'Hairil berkata...

nana: tq

Leily: soping utk anak2 jer :D, anyway tq