~ FOLLOW ME ~

Isnin, 3 Oktober 2011

Rezeki Permulaan

Lately nie, alyn rajin nak join contest2 nie..x kira la ape jenis contest yang pasti contest ade hadiah...
Before nie agak bermalas- malasan nak join ape2 contest..tapi sejak alyn baca blog2 yang rajin join contest2 nie, semangat untuk bercontest membuak-buak...tambah2 diaorg selalu menang hadiah2 yang best gitu, exspecially $$$ CASH$$$ ok?? ohhhh....syurgakan dapat cash dari menang contest nie.

Alyn rasa ouls memang dah tahu blog ape yang alyn selalu tengok diaorang join contest nie...hari2 masuk blog diaorang mesti ade hadiah yang diaorang menang..x kira la berapa nilai nyer, tapi rezeki menang hadiah contest tak pernah putus alyn tengok..murah rezeki diaorangkan.

Nie la blog yang alyn menjadi sumber inspirasi alyn nak bercontest-contest nie..sape lagi kalau bukan Mama Zharfan & Cute Mum...kuat betul pengaruh diaorang. Diaorang selalu share contest2 yang disertai...x kedekut tau.

So sebagai permulaa, bulan ogos haritu saje2 alyn join contest KFC E-CHICKY MEAL, alhamdulillah percubaan pertama alyn berjaya, walaupun hanya menang consolation prize, dapat la My Prince I & II, 2 set Chicky Meal wif toys..he3, rezeki jugak tu kan? My Love En. Somi kata nie rezeki permulaan alyn join contest :)




see...happy jer My Prince I & II dapat makan KFC free :)

2 ulasan:

MAYA_mustwany berkata...

wahh hadif aqil mengusai menu.semua ada padanya.ha3.cute!

Cute MuM berkata...

bestkan bila kali pertama join membuahkan hasil..
semoga terus maju yer..

p/s: sori baru perasan entry nie..