~ FOLLOW ME ~

Khamis, 24 Februari 2011

MANE YANG BEST??

Assalammualaikum...
Hari nie aku nak tanye kat korang pasal destinasi percutian yang best..Actually april nanti aku nak sambut anniversary perkahwinan kami yg ke - 5.(.allhamdullilah panjang jodoh kami, semoga kasih sayang kita sampai ker hujung nyawa yer papa..) Dalam kepala nie ada la 2, 3 destinasi pilihan....harap korang dapat bagi pendapat yer...tp jgn plak korang suruh aku pg oversea sudah...setakat negara jiran tu bleh kot insyaallah, tgk pada budget yer..pleassssssssee bagi pendapat, pakse nie..he3

Sila pilih yer..
                                 
kalau yang nie adam & hadif sure happy....

Hrrmmm mcm dah boring plak asyik pg pantai jer..

Yang nie tengah pujuk en. somi..he3..

4 ulasan:

A.I berkata...

GENTING!!
sejukkkk..ggrrrrr...leh mega2. ekekekeke ;P

~ alyn @k@ Norazlin Sharuddin berkata...

ha3..takut la mega2 kat hotel..nnt ada cctv, nnt kluar plak mama & papa terlampau..he3

Kakkoii berkata...

SINGAPORE laaa. dekat sikit, pergi sentosa Island.. Best gak holiday sana

mama alyn berkata...

kakkoii: nie tgh dok pujuk en.somi la nie..:)