~ FOLLOW ME ~

Sabtu, 13 Februari 2016

AsTro ReDeeM PoINts-BerbalOiiiii

Assalammualaikum ouls...lama dah x muncul kt blog besawang nie...

Meh mari me nak cite sikit pasal Astro Reward..benornye ramai pengguna astro tidak tahu yang dari akaun yang kita langgan kite dapat point...ouls cuba google Astro Circle...update ler segala nombor akaun ouls...cer tengok confirm beribu point yang dah terkumpul..

Paham ker idok😁
Nieh contoh yang me dah buat
  
Nie jer point yang tinggal...sebabnya dah banyak kali redem muahahaa..

Nie pulak contoh redem yang ado

Jadi la kan...untung apa dapat barang free..hihi

Redemption catalog ouls boleh ler pilih gift ape yang ouls nak..asalkan cukup point untuk redem..jangan pulak point ade 200 nak redem gift yang point 500 kena bertabah la sampai point cukup...Rugi kalau korang tak cuba..dah ler bayar beratus bil astro tiap bulan..tapi tak dapat ape..kannn...so ape tunggu lagi..😀

2 ulasan:

Ibu Daswati berkata...

aki angka yg kmarin aki kasi 6D 275944 putaran MALAYSIA alhmdulillah benar2 tmbus apa bila anda mau mendapatkan angka dari HBG 0852-8315-2944 aki santadewa atau klik http://akisantadewa.blogspot.com

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)