~ FOLLOW ME ~

Rabu, 2 Mei 2012

Rezeki Berganda



Syukur alhamdulillah, kepada Mu Ya Allah. Penghujung bulan april alyn dilimpahi rezeki hasil dari join contest.Pic kat atas adalah semua hadiah kemenangan (Motip malas nak cite satu-satu kan..muahahaha) Ouls, mesti nak tahu alyn menang dari contest apekan?
Meh ler alyn cite nie...yang pertama sekali hadiah Periuk La gourmet bernilai RM500 (Conso jer pun) dari JACOB (Peraduan Ibu Inspirasi ku), tq for my mom too...sanggup layan kerenah alyn berphotoshoot..hehehe

Jam tangan Bonia bernilai RM318, Minyak Wangi Elizabeth Arden bernilai RM282 & Hamper Libresse bernilai RM100, semua hasil dari majalah InTrend...lama bebenor resultnyer...hampir 8 bulan nak menunggu result..tapi penantian itu berbaloi...hahahaha tak sungguh tak di sangka.-sangka..paling best opkoz ler jam tangan & minyak wangi...tak pernah woo alyn pakai minyak wangi mahal ehh...

Walaupun tak sampai setahun alyn berjinak-jinak dalam dunia contest nie..syukur alhamdulillah memang murah rezeki alyn..Tapi tak semua contest offline & on9 alyn masuk menang pun..hehehe..sabar itu penting dan jangan terlalu mengharap..Tapi kadang-kadang ade jugak mulut sumbang perli-perli..asyik alyn jer menang..entah-entah orang lain tak join contest tu...ahh lantak la ko nak kata aper..ade aku kesahh...janji alyn dah menang..Ko ade?? muhahahaha

8 ulasan:

mzhany berkata...

alyn, La gourmet tuuuuuu. hehe tahniah murah rezeki alyn

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

ekeke.. ada pulak cakap gitu.. eh tak tau ke kat malaysia nie ramai comper?? tapi penah jugak ila dapat soalan macam tue.. ila buat dekk je.. diorang tak tau usaha kita.. bersengkang mata buat entry, cari gambar.. elehhhhhhhhh jelss cakp jels haha... isk jam tuekan.. nak jugak.. ila tak bei intrend sangat sbb ila tak pandai buat slogan sob sob sob

I B U E L Y S H A berkata...

bestnya alynnn :)

intanloveamir berkata...

tahniah...byknyerrr adiah dpt...sy xbeli intrend bulan tue sbb dlm pantang...rugi2...;)))berkenan jam bonia tue...

Cutemama1702 berkata...

hehe tahniah..... biase la mulut org... yg pasti diorg jeles kot x dpt hihi... saya pun ade msk Jacobs tp x de rezeki kat peraduan tuh... waaaawaaaa sedey....

FEDO berkata...

bestnya......

Bitt (double IS) berkata...

wahhh alhamdulillah....bestnya banyak hadiah....

salam kenal :)

za reesya berkata...

amboiiii