~ FOLLOW ME ~

Selasa, 4 Oktober 2011

Kemajuan Membanggakan

Dah dekat 10 bulan dah My Prince I Hariz Adam bersekolah. Dulu masa mula-mula nak hantar pergi sekolah macam tak berapa confident jer...coz baru 4 tahun. Tapi syukur alhamdulillah anak mama  berjaya jugak ke sekolah yer.

Sepanjang 10 bulan dah bersekolah,memang alyn nampak banyak kemajuan Hariz Adam, terutama dalam matapelajaran Matematik..bagus la nak..pandai kamu buat maths yer, nanti besar boleh jadi pengarah Bank Negara tau...Muahahahaha, berangan la mama kamu nie..doa tu kan!!

Actually, tempat Adam bersekolah bagus jugak tau, coz nak kata setiap hari mesti ade homeworkwalaupun baru 4 tahun. Maybe, dengan cara tu boleh melatih pelajar cepat menulis kan??
Hariz Adam punya perangai kan, if ade homework selagi tak siap homework,mama alyn suruh masuk tido jangan harap la nak tido..dier akan tumpukan 100%..



Alyn macam tak percaya jer my Hariz Adam boleh buat kira-kira macam nie..so alyn betul2 bangga dengan pencapaian Hariz Adam sekarang. Mama & Papa sayang kamu sangat2 tau, belajar pandai-pandai yer nak.

5 ulasan:

Zefa NorAsmara berkata...

Ahsanta ya Hariz Adam!!

Wah, bagusnya 4 years dah pandai kira2. School Maryam tak tekankan sgt math utk 4 y kids.. apapun, seronokkan tgk kemajuan anak2.. :D

Zefa NorAsmara berkata...

Ups.. pembetulan. bukan tak tekankan math, tp tak tekankan kerja sekolah math.. :D

Cikgu Tie berkata...

Adam memang budak yang pintar. Semoga Adam berjaya dengan cemerlang di suatu hari nanti. Insya-Allah.

Redbloodsnow berkata...

Wahhh...syabas! :)

Cute MuM berkata...

bestnya tengok anak bijakkan..
tahniah..