~ FOLLOW ME ~

Sabtu, 10 September 2011

RaYa 2011

Pergghh.....hebat ko alyn, orang lain dah habis cite bab raya ko baru hegeh2 nak wat entry pasal raya..
kata cuti raya..seharusnye digunakan sebaekkk mungkin kan!! ye dok??


so masih belum terlambat kan...alyn nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua umat islam.

Mohon seribu kemaafan kepada yang mengenali diri alyn sekiranya ade terkeluar kata-kata atau entry2 dari blog nie yang menguris hati atau perasaan walaupun dengan sengaja ataupun tidak sengaja.....kite sebagai manusia memang tidak akan lari dari melakukan kesilapan mahu pun sedar atau tanpa kite disedari....hrmmm mood sedey nie :'(

Kemonla, kemon alyn x mo sedey..moh ler cite pasal raya 2011 yer..

Tahun nie my love en.somi punye turn tau...so alyn beraya kat kg. ladang baru sg. buloh jer...en.somi alyn memang org sg. buloh lahir pun kat situ..kalau ouls nak tahu kitaorg tiap2 tahun tak payah susah2 nak pikior nak balik kampung sape..coz rumah mertua alyn dengan rumah my mom 10 minit jer dah sampai...that y untung dapat husband dekat2 dgn rumah nie...jimat kos perjalanan..tak moh ler cite pajang2 nanti kome borink ler pulok...

Aidilfitri 2011 "Black Series"  (Alyn & Familys)

My FIL & My MIL


Kak Long & Family (kakak ipar alyn yg sulong)

Angah & Familys (kakak ipar yg ke-2)

Abg. Atan & Familys (abg ipar alyn)

Adik2 ipar alyn (Ejal & Haziq)

 yang kat bawah nie pun adik ipar i jugak...


Ejil



Amacam dah layan pic Raya 2011..??




Sekian, terima kasey :)

4 ulasan:

Ila berkata...

mcm fasha sandha lak gambr yg akhir tu...heheh

azlin mrs'Hairil berkata...

ila: ha3...malu alyn la..

Wanita2u berkata...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

anisalya berkata...

mcm menarik jgk kaler hitma kan...
mungkinkah akan jdk theme di tahun dpn?
huhuuh...