~ FOLLOW ME ~

Khamis, 19 Mei 2011

Setahun Ngidam Baru Dapat Wey....

Mengandung kah saye??
nak ngidam2 nieh
ha3....mengandung la sangat yer
mengandung lemak tepu ado ler..

Orang lain sebuk ngidam makanan
alyn plak ngidam kasut

Sumpah wey lama ko alyn nak cari kasut nieh
saiz memanjang jer x der kat AL IKHSAN
kate kaki alyn comel gitu
sile jangan muntahh darah oke..

Hampir setahun pencarian alyn
akhirnyer berjaya alyn dapat kasut idaman

so nie lah present dari my love
sempena Hari Mama (Adam ckp) hari tu..

Thank you Papa
v
v
v
v
v
v
v
x sabar nak pijak tanah nieh


9 ulasan:

Ila berkata...

wah,lpeas ni boleh marathon kat shopping kompleks plak ek

azlin mrs'Hairil berkata...

ha3..bukan marathon jer ila. laru berpagar pun buleh :P

Alin Marlini berkata...

ALin pun minat kasut ni...tapi kali ni nak cr tuk anak dara sorang tu pulak...

azlin mrs'Hairil berkata...

alin marlini: belila x rugi :D
utk ank bujang tunggu stock raye plak

msredcheesecake berkata...

cik azlin,
wa..stahun tunggu...mesti syg bangat...jgn bawak tido k...heheee...

azlin mrs'Hairil berkata...

msred: ha3 mcm tahu2 jer :D

Mr. Crazee berkata...

da pkai kasut ni slamber je g jogging kat shopping complex n g nyoppin haha..

nelly berkata...

lawanya !!

Lyana@Mely berkata...

waahhh alyn..pasni ko nk mengidam ape plak? lambt pun janji dapat kn..heeheeh